Wilca Systems: ongediertebestrijding en wespenbestrijding Hoogezand - Sappemeer

Ongedierte bestrijder Gilbert Braster (Kiel Windeweer, Hoogezand - Sappemeer, Groningen) Wilca ongediertebestrijding is de ongediertebestrijdings specialist uit Kiel-windeweer (Groningen). Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in het verdelgen en aanpakken van al het ongedierte. Wij zijn specialisten die houtworm, boktor, schimmel en zwam problemen vakkundig oplossen.

Nu actueel bij Wilca systems Services

 • Ratten en muizen bestrijden? Vraag informatie of bel direct 06 17768111!
 • Bestrijden met microgolven
 • mollen bestrijding
 • isolatie dmv pur
 • Steenmartervrij
 • Speciale aanpak ongedierte bestrijding

Wij hebben een speciaal ongedierte bestrijdingsplan om te voldoen aan de eisen die gesteld worden door o.a. HACCP, IKB, Vrom.

Ongedierte bestrijding in o.a. Groningen, Veendam, Zuidbroek, Zuidlaren

Wilca Systems is niet alleen actief in Hoogezand - Sappemeer, maar ook in Groningen, Veendam, Zuidbroek en Zuidlaren.

Internationaal actief

Wij zijn een internationaal opererend bedrijf wat geen bestrijding klus uit de weg gaat. Zelfs als u een huis heeft in Spanje wat behandeld moet worden voor b.v. termieten neem dan ook contact met ons op.

Erkend ongedierte bestrijdingsbedrijf

Voor inspecties van woningen, bouwprojecten, bouwkundig advies, determinatie van insecten of zoogdieren.
Curatief of preventief behandelen van ongedierte.

Service

24 uurs response service & 7 dagen in de week.
Indien u overlast ondervindt van ongedierte, dan kan Wilca Systems & Service binnen 24 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden.
Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde woning wordt schoongemaakt en ontsmet.

Materialen voor Ongedierte bestrijding

Ook leveren wij diverse materialen b.v. reinigings- en desinfecteermiddelen, vallen voor motten en andere vliegende insecten o.a. FLY TRAP.
Vliegenlampen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar.

Profesioneel anti spin behandeling:

Lees meer op spinnenspuiten.nl

Wij verzorgen onder andere:

 • Het bestrijden van ongedierte
 • Het aanbrengen van werings-materialen
 • Het leveren van vliegenlampen
 • Het opstellen van een logboek met betrekking tot de hygiëne regelgeving
 • Het reinigen van groene aanslag op oppervlakken
 • het weren en saneren van schimmel in woningen

Er is in de loop der jaren veel veranderd op het gebied van ongediertebestrijding.

Vanaf 1962 hebben we de bestrijdingsmiddelenwet, kernpunt is het verbod op gebruiken of het voorhanden hebben van bestrijdingsmiddelen welke geen toelatingsnummer bezitten.
Zo is het bestrijden alleen nog maar toegestaan met middelen die toegelaten zijn door het CTB (College voor de Toelating van Bestrijdingsmiddelen), tevens is er in de Flora en Faunawet (1998) opgenomen welke in het wild levende planten en dieren bescherming genieten.
Het gebruik van biociden (de niet "landbouw" bestrijdingsmiddelen) is nu alleen nog maar bedrijfsmatig uit te voeren door medewerkers die met succes de opleiding bestrijdingstechnicus hebben gevolgd en het hebben afgerond met het vakbekwaamheidsdiploma bestrijdingstechnicus.

Dit diploma wordt uitgereikt door het EVM Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu, dat weer door het ministerie V.R.O.M wordt ondersteund.

Indien men ter plekke niet exact vast kan stellen om welk insect het gaat, heeft Wilca Systems & services rechtstreeks contact met het KAD Kennis en Advies Dierplagen voor een juiste determinatie. En zo de juiste bestrijdings wijze.

Iedereen kent het wel; knaagschade, voorraadvervuiling, overlast van wespen, vliegen, houtworm, mieren en erger nog SCHADE AAN UW GOEDE NAAMSBEKENDHEID.

Wanneer er sprake is van een hinderlijke overlast dan wordt het tijd dat u de professionele bestrijder raadpleegt, deze kan u niet alleen helpen het probleem op te lossen maar hij zal u ook nog eens adviseren hoe u uw gevreesde plaagdiersoort het beste buiten de deur kunt houden. Deze combinatie staat garant voor een goede bestrijding.

Waarom een professionele ongediertebestrijder en geen "Doe Het Zelf" bestrijdingsmiddelen aan schaffen? 

Eenvoudigweg omdat er voor iedere locatie een andere oplossing nodig is om ongedierte te bestrijden, plus het feit dat de professionele ongediertebestrijder met middelen werkt die niet zonder het vakbekwaamheidsdiploma gebruikt mogen worden of verkrijgbaar zijn.

Deze bestrijdingsmiddelen zijn veel effectiever dan de "Doe Het zelf" bestrijdingsmiddelen, dus wanneer u echt met een probleem zit bespaart u zich dan het ongemak van het zelf bestrijden en laat u adviseren en helpen door de bestrijdings specialist.  

Kortom het bestrijden en weren van ongedierte is werk voor professionele ongediertebestrijder.

Hart van Nederland loopt mee met Gilbert Braster van Wilca Systems